Güneş-Neptün Kavuşum

Yapıcı ve yıkıcı bir şekil alabilen çok güçlü, mistik ve ilham verici yetenekleriniz var. Eğer güçlü Boğa burcundaysanız; özellikle Güneş-Ay Boğa, Ay-Neptün Kavuşumu, Merkür-Neptün Kavuşumu, Venüs-Neptün Kavuşumu, Mars-Neptün Kavuşumu, Jüpiter-Neptün Kavuşumu veya Satürn-Neptün Kavuşumu ile birlikte büyük yaratıcı güçlere sahip olacak; bunlardan herhangi birine ek olarak Güneş-Uranüs altmışı veya üçgeni etkisi görüldüğü takdirde başarınız garantiye alınacaktır. Diğer burçlarda zihinsel karmaşa, aşırı duyarlılık ve mistizm eğilimleri görülmektedir. Dağılmış olan zihinsel ve duygusal enerjilerinizin içinde boğulabilirsiniz. Ayaklarınızı yere sağlam basmak için savaşmalısınız. Romantizm, yaşamınızı tehlikeli bir şekilde yönetecektir. Güvenilmez ve zor insanlarla uğraşacak ve onların değişken düşüncelerini çok fazla ciddiye alacaksınız.

İlaçlar, alkol ve uyuşturucular çok ilginizi çekiyor, aslında bunlara kendinizi teslim etmeseniz de, hayaller, soyut görüşler ve hayata geçiremeyeceğiniz düşlerle aklınızı “uyuşturma” eğilimiz var. Güneş-Satürn/Güneş-Uranüs karesi veya karşıt açısıyla, aşırı duygusallık sizi kuşatacak ve hayatınızın bazı dönemlerinde, iyi yargılarınızın uykuya dalmasına izin vererek ve bazı yıkıcı en kolay yolları takip ederek zor durumlara düşebilirsiniz. Her şeyin farkında olabilmek için sürekli savaşmanız gerekiyor, dünyayı olabildiğince gerçekçi bir şekilde algılamalı, pratik olmayan ve hayalci fikirlerinizin bilincinizin derinliklerinde kalmasını sağlamalısınız. Bu şartlar altında geleneklere uymayan davranışlar alışılmışın dışında, fırsat kollayan bir şekil alır ve kendini parlak renklerle gösterir.

Venüs-Mars/Venüs-Satürn kare ve karşıt açısı da olanlar; aşk ilişkileri yaşamınızda tehlike yaratacaktır; hayal kırıklıkları ve hüsrana karşı hazırlıklı olmalısınız. Mars-Neptün kavuşumu ile çekiciğiniz artacak, aynı zamanda maddi açıdan şanslı olacaksınız. Jüpiter-Neptün kavuşumu izleniyorsa zenginlik; Güneş-Mars, Güneş-Jüpiter ve Güneş-Satürn her tür açısı izleniyorsa; kendi çabalarınız ve maddi ilerlemeniz sayesinde şanslı olacaksınız. Ay Akrep, Yengeç veya Balık burcunda ise aşırı hassas olabilirsiniz, duygularınızı geri çekmeye çalışın. Uranüs-Neptün altmış veya üçgen açısı da mevcutsa haritada; bir kez kendinizi kontrol edebildikten sonra başkaları üzerinde de çekici bir kontrol sağlayacaksınız.

Ne Çok Şeyler Söyler Şu Yıldızlar - Grant Lewi


Güneş kavuşum Neptün (akrepte):

Güneş (irade, ego) Neptün (hayaller, rüyalar, şefkat duygusu, sınırsızlık)

Akrep acımasızlığı merhametsizliğiyle bilinir, daha alt katmanda akrebin merhametsizliği zorunludur bunu bilmez insanlar. Güneş Neptün kavuşumu olan biri ne durumdadır merhamet ve merhametsizliğin eşsiz birleşimi daha büyük bir tezat düşünülemez... Karşılıksız iyilik eden (Neptün) bir akrep düşünülemez aslında taa ki güneş kavuşum Neptün çıkana kadar haritada.

Neptün iradeyi (Güneşi) sinsice eritip sulandırır. Kişiye "BEN" dedirtmeyen güneş-neptün kavuşumudur. Başkalarına kızdığında etkili olamayan, absürt olan, kızsa da sanki kendi çalıp kendi oynayan birine benzer insan; eriyip akmış iradeyle. 

Şefkat merhamet enerjisi Neptün ile zalim akrep, savaş bölgesine benziyor…
Kim kazanacak?

Güneş kavuşum Neptün’ü olan bir kız iyi niyetli bir kızdır. Güvenir, kendi gibi görür, nereye çeksen oraya gelir. Akrebin şüphesi kalmaz sevince (Neptün=ilahi aşk).
Çünkü bu kavuşum iradenin (güneş) çelikten sınırlarını (akrep) eritir, akrep duvarlarını da yıkar. 

-ece-

1 yorum:

  1. Neptün akrep neslinde zaten "sahiplenme" vardır yanına bir de güneş düşünce "vicdan" olur. Sevgilerimle ;)

    YanıtlaSil

iZ BıRaK ...