Mars-Satürn Karesi veya Karşıt Açısı

Bu kötü bir yargılamanın söz konusu olduğu bir açıdır. Bu kötü yargı, gizlice fırsat kollayan bir şekle sahiptir ve yıllarca üstesinden geldiğinizi düşünseniz de, yaşamınızdaki kusurlar birikerek bir gün içyapınızın üzerine aniden yıkılabilir. Eğer tablonuzda bu açı var ise, doğruca oturmak ve yaşamınızın, pozisyonunuzun ve başlıca yanlış inançlarınızı görebilmeniz için güvencenizin analizini yapmak en iyisi olacaktır. Bu yanlış düşünce ve inançlar, kendi öz yeteneklerinizden veya içinde çalıştığınız dünyanın doğasından kaynaklanabilir. Ya kendi kapasitenizi tahmin ya da güvencenizin boyutu konusunda, bir yerde önemli bir hata yapıyorsunuz.

Eğer güneş ve ay ve/veya diğer paragraflarınız “yönetici” eğilimlerin belirtilerini gösterirse, bu yetenek artacak, sizi küstah ve kibirli, dinamik, güçlü ve çekici yapmasına rağmen başkaları üzerinde kontrol sağlayacaktır. İlişkilerinizi atak ve sert biçimde zorlayacak, kendinizi mali açıdan bir dala atarken ne yazık ki bu dalın sağlam olmadığını çok geç göreceksiniz. Bu, ardında yaktığı köprüleri bırakan, yapısının kolayca yıkılabilen kağıttan kuleler olduğunu çok geç anlayana dek, kendi şans ve yanılmazlığından küstahlık derecesinde emin olan kumarbazların açı kalıbıdır.

Gençliğinizde sorumluluklarınız oldu veya kariyerinize erken başladınız zihinsel veya maddi konularda erken gelişmiş olmalısınız. Kendi yeteneklerinizle ilgili düzensiz bir inanç kurmuşsunuz. Sorun şu ki, şansınızı çok fazla zorlayarak tehlike sınırını aşacaksınız. Mesleki, spekülatif veya akademik kariyerde kendi yanılmazlığınıza çok fazla güvenecek ve sonuç olarak sert bir düşüş yaşayacaksınız.

Bu kazanılan ve kaybedilen şansların veya insanları ya da parayı küstah ve kibirli bir biçimde yöneterek, yıldızları önce yükselen sonra da sönen hükümdarların açısıdır. Eğer bu açıya sahipseniz, başarınızın sınırlarını zorlamadan durabilmeyi becermeye çalışın, böylece kötülüklerden uzak durabilirsiniz; ancak bu açının uyuşturucu etkisi, bu geri çekilmeyi oldukça zorlaştıracaktır. Ilımlılık ile tatmin olabilmeli ve son zarların atılmasını beklemeden kazandıklarınızı alıp gidebilmelisiniz.

Eğer güneş ve ay ve/veya diğer paragraflar yönetici olmayan belirtiler gösterirse, bu açı size bir çeşit aşağılık kompleksi verecek ve sizden daha yaşlı insanların hakimiyeti altına girmenize neden olacaktır. Genelde gelişiminizi yavaşlatır, kararsız, başkalarının öğüt ve rehberliğine hevesli bir insan olmanıza neden olur. Kolaylıkla etkilenebilen bir yapınız var. Hiçbir başarı kazandırmamakla birlikte sizi yoran isyankar mizacınızla periyodik patlamalar yaşayabiliyorsunuz. Tam olarak gerçekler ve tavırlar üzerinde yoğunlaşmadan olayların aklınızda kararsız bir şekilde dolaşıp durmasına neden oluyorsunuz. Sonunda sabırsızlığınız nedeniyle gerçeklerle veya düşüncelerinizle hiçbir bağlantısı olmayan sonuçlara varabiliyorsunuz.

Erken gelen sorumluluklar ve onlara karşı sergilediğiniz sinirsel ve isyankar tutum, dünyaya uyum sağlamanızı zorlaştırıyor. Tabii ki bunlardan hiçbirisi kaderinizde olan şeyler değil, gençliğinizdeki yaşama sevinciyle bu zorlukların üstesinden gelinebilir veya kararsızlığa neden olan zorunluluklara karşı felsefi bir tutum uygulanabilir. Kararsızlığınızı, köklerine inerek analiz etmelisiniz ve eğer gerekiyorsa sizi psikolojik olarak rahatsız eden faktörleri belirleyebilmek için, yaşadığınız çevreyi veya mesleğinizi değiştirebilmelisiniz.

Yukarıdaki durumların genelde çoğunda finansal durumunuza çok dikkat etmelisiniz. Ayrıca insan ilişkilerinde psikolojik önyargılara neden olabilecek faktörlerin akınına karşı, duygusal doğa koruma altına alınmalıdır. Bir kadının doğum haritasında bu genellikle eş ile babanın, eş ile erkek kardeşin, eş ile oğulların veya hepsinin arasında yaşanabilecek anlaşmazlıkları işaret eder. Bu tip bir kadın, evlenmek için babasına meydan okumak zorunda kalacak veya bazı zorunluluklardan bir şekilde kurtulması gerekecektir. Bir erkeğin doğum haritasında sağlığının zayıf olabileceği durumlar meydana gelebilir, dikkatli olun. Diğer faktörler olsun veya olmasın, yanlış yargıların kaçınılmaz cezaları muhakkak görülecektir. Yaptığınız her şeyi tamamen rasyonel, mantıklı ve duygusal olmayan bir bakış açısıyla yapmaya çalışın ve katı bir şekilde analiz edin.

Ne çok şey söyler şu yıldızlar - Grant Lewi

11 yorum:

  1. ayvayı yedim ben hepsi doğru :(((

    YanıtlaSil
  2. mücadelede verir aynı zamanda iyi bir eleman olunur mesela ;)

    YanıtlaSil
  3. Off aynen birinci evliligimi babmla sert mjcadelelerle yaptim. Afedersiniz g*t ustu oturdum. zaten babam Da dahil hic bi erkekle guzel anlasamiyorum. Nieyse bi inatlasma gereksiz tartisma ortami yaratmayi seviyorum ayrica cokta duygusalim. boga burcuyum 29 yasindayim saturn dongusunude yedim ohh burdan daha iyisini anlatirim diyenlere meydan okuyorum ice bucket :D

    YanıtlaSil
  4. Farkındalık kazandırır Satürn, iyi ki kazandık diyelim ;)

    YanıtlaSil
  5. benim mars koçta satürn oğlakta kare açım var mars 11 evde satürn de 8 yada ucundan 7. evde gibi çok mücadeleci bir insanım gönül işleri hariç tuttuğumu koparırım çok şükür :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mars kocta Satürn de oglakta olduğundan . Yönetici olduğu burçlar .

      Sil
  6. Hayır, karşıtlık değildir. 150'lik açı daha ziyade "olduğun gibi görünmeme"dir.

    YanıtlaSil
  7. Marsım akrep 6.evde satürnüm boğa 11.evde kare açı var

    YanıtlaSil
  8. Millet bunun çözümü nedir ya , olması lazım yani bir çözümü Sonuçta haritayı biz seçmedik ne yapmak lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaş geçtikçe öğreniyoruz ve sakinleşiyor bu açı, biraz da kabulleniyoruz gibi kötü yönlerimizi, onlarla barışıyoruz. Merak etme, yalnız değilsin, bende de var ;)

      Sil
  9. Satürn koç 2. Evde , marş terazi 8. Evde ve çok zorluklar yaşattı her geçen saniye sifalanmaya çalışıyorum fakat bu öyle kolay bir açı değil.

    YanıtlaSil

iZ BıRaK ...