Tanrı ile İlahi Anlaşmamız


"Astrolojik haritalarımız Tanrı ile imzaladığımız spiritüel anlaşmadır ve yaşamda seçilmiş olan yolumuzun düzenli hatırlatıcısıdır. Kimselere haritamız ile ilgili sızlanamayız, çünkü onu biz imzaladık Allah katında."


Reenkarne'de:

Tanrı'nın elçisi olan akıl hocamızın yardımı ile bir sonraki yaşamımızda başetmek zorunda kalacağımız tamamlanmamış sınavları gerçekleştirebileceğimizi düşünürüz.Her birimiz bu gezegende ne yaşayacağımıza karar veririz. Tüm zorluklar, keyifler, anne babamız, doğduğumuz yer, mesleğimiz biz anne rahmine düşmeden ruhumuz tarafından saptanır. Astrolojik haritamız ruhumuzu nasıl düzelteceğimizi tam olarak açıklar. Umarsız bir hastalık, sevdiğimiz birinin kaybı vs tüm bunlar için anlaşma yapmışızdır, tartabileceğimiz kadar cefa...

Doğum anında, Tanrının kucağından yeni ayrılmış her bebek, haritasının mantığını ve kabul edilmiş görevini anımsar. Ancak bu bilgi, saf deneyim sürecini allak bullak edebilir. Güzel bir Kabalist masala göre doğduğumuzda Tanrının bir meleği, ateşten bir parmakla yeni doğanın dudaklarını mühürler ve yavaşça fısıldar: "Şşşş, bildiklerini bildiğini kimseye söyleme, kendine bile". Meleğin dokunmasıyla bebek herşeyi unutur - ilahi anlaşmayı, geçmiş yaşamları, Tanrının adını ve imgesini. Bu yüzden üst dudağımız ile burnumuz arasında, Kupid'in yayı denilen yay şeklinde ve parmak kalınlığında bir girinti vardır.

Kozmik Gezgin - Gahl Sasson

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

iZ BıRaK ...